Yemek Bursu Başvuruları

Üniversitemizin başarılı ve ihtiyaç sahibi 1.000 öğrencisine yemek bursu vereceği daha önce duyurulmuş ve başvuru formları alınmıştı. Ancak özellikle hazırlık sınıf ile 1. sınıf öğrencilerimizin çeşitli nedenlerle başvuruda bulunamadıkları anlaşıldığından; Yemek Bursuna başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimiz, Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı internet sayfasında bulunan başvuru formunu doldurarak 16 Kasım 2018 mesai bitimine kadar sksiletisim@hacibayram.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

NOT: Daha önce başvuruda bulunmuş olan öğrencilerimizin başvuruda bulunmaması önemle rica olunur. Başvurusu alınmış öğrenci listesi için tıklayınız.

İstenilen Evraklar :

(Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerden İstenecektir)

Öğrenci;

1. 1 Adet Kimlik Fotokopisi
2. 1 Adet Resim
3. 1 Adet Onaylı Öğrenci Belgesi (Güncel Tarihli)
4. 1 Adet Onaylı Transkript (Güncel Tarihli)
5. Öğrencinin Çalışmadığına dair SGK Provizyonu veya Hizmet Dökümü (E-Devlet çıktısı)

Anne - Baba;
1. Güncel tarihli onaylı maaş bodrosu
2. SGK Hizmet Dökümü(Barkodlu Tescil Kaydı) (E-Devlet çıktısı)
3. Anne Baba ayrı veya vefatı halinde Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği. (E-Devlet çıktısı)

Not: Başvuru sonuçları ile diğer hususlar daha sonra SKS Daire Başkanlığı internet sitesinde yayınlanacaktır.

Başvuru Formu için tıklayınız.